Boende

Stugor

Vi har 5 st stugor i direkt anslutning till våra övningsgreener och klubbhuset. Samtliga stugor har 4 bäddar, pentry med liten kyl, kokplatta, mikro. Dusch/bastu och toalett finns i klubbhuset.

Stughyra 500 kr/dygn, betalas i shopen vid ankomst. Medtag egna sängkläder. Städning ingår ej.

Golfrestaurangen har ett erbjudande om frukostkorg, 95 kr/person. Den innehåller kaffe/te, juice, yoghurt, mackor och ägg. Beställ samtidigt som ni bokar stugan och betala frukostkorgen i restaurangen.

När ni anländer till oss, kom in till shopen så hänvisar vi dig till rätt stuga, kommer ni sent kan du slå en signal så guidar vi dig.

Incheckning sker kl 12 och stugan ska sedan vara städad och utflyttad kl 11 på avresedagen.

 

Boka stuga

Kontakta oss för att boka stuga

kansli@nmgk.se

När ni anländer till oss, kom in till shopen så hänvisar vi dig till rätt stuga, kommer ni sent kan du slå en signal så guidar vi dig.

Hotellpaket Elite Hotel Mimer

Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Elite Hotel Mimer.

I paketet ingår

Hotellpaket Clarion Hotel® Umeå

Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Clarion Hotel® Umeå.

Bo på något av våra fyra hotell i Umeå – Clarion Hotel® Umeå, Clarion Collection Hotel® Uman, Comfort Hotel® Umeå City och Comfort Hotel® Winn.

Sugen på mat efter din golfrunda? På våra Quality & Clarion hotel kan du avnjuta en härlig middag i gott sällskap på hotellens egna restauranger.

På våra Clarion Collection hotell står alltid en härlig kvällsbuffé uppdukad under kvällen som ingår
i paketpriset.

Ställplats för husvagn/husbil

Ställplats för husvagn/husbil med elstolpe – finns två platser tillgängliga för korttidshyra. Kostnad 200 kr/natt. Kontakta kansliet för bokning.

Ställplatser för korttidsuthyrning finns även på Norrmjöle Havsbad (fortsätt förbi golfklubbens parkering), ca 300 m gångavstånd till klubbhuset.

Sidansanvarig:
Senast ändrad:

Våra samarbetspartners