Träna med oss!

Vi bedriver träningsgrupper för alla åldrar och nivåer

Ungdomsträning

Anpassad för våra juniorer som vill utvecklas i en trivsam gemenskap.

Träningsgrupper

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare har vi träningsgrupper som passar dig.

Enskild lektion

Vill du ha enskild träning bokar du det direkt med vår tränare Ronny Norman.

Ta grönt kort

Lär dig spela golf hos oss.

Våra träningsgrupper

Golfsäsongen 2024 fokuserar vi på att bygga träningskulturen på klubben. Vi startar med dessa träningsgrupper och fler möjligheter till gruppträning i sommar kommer senare. Träningsgrupperna är max 8 personer och tränar 1 timme vid 6 tillfällen.

Vill du ha enskild träning bokar du det direkt med vår tränare Ronny Norman.

Handikapp 36-54

För dig som inte ännu nått hcp 36 och lägre riktar vi denna träningsgrupp. Som ny i golfen är det extra viktigt att känna utveckling för att uppnå Passion och Glädje för golfen. Här har du också chans att lära känna andra i samma utvecklingsfas som dig och kanske få en och annan ny golfkompis. Pris 600 kr för 6 tillfällen. Klubben subventionerar 350 kr/deltagare.

Seniorer

Denna träningsgrupp riktar sig till dig +55 år och medlem i klubben. Vi tränar alla moment och du får möjighet till individuella tips. Kanske har du redan hittat Passionen för golfen men vill utvecklas och arbeta mer aktivt med sving och närspel. Pris 950 kr för 6 tillfällen. 

Damer

Denna träningsgrupp riktar sig till alla damer som är medlem i klubben. Vi tränar alla moment och du får möjighet till individuella tips. Kanske har du redan hittat Passionen för golfen men vill utvecklas och arbeta mer aktivt med sving och närspel tillsammans med andra damer. Pris 950 kr för 6 tillfällen. 

Anmälan till träningsgrupp