Ungdomsträning

Årets verksamhet 2023

Vi erbjuder rolig och utvecklande golfträning för alla juniorer – både för nybörjare och mer erfarna!

De som vill prova på golf eller är nybörjare samt de som nyss tagit grönt kort eller är mindre erfarna, tränar på torsdagar och söndagar. Träningarna hålls av Magnus Nordberg tillsammans med klubbens utbildade juniortränare. De mer erfarna juniorgolfarna tränar på onsdagar under ledning av Matt Holman.

Träningsavgiften för säsongen är 600 kr för de yngre/mindre erfarna (Magnus grupp) och 1000 kr för de mer erfarna (Matts grupp). I träningsavgiften ingår medlemskap i Umeå Norrmjöle GK (gäller endast Magnus grupp), fria rangebollar för egen träning, piké-tröja med Norrmjöle logga, betald tävlingsavgift vid NVGF junior-tour samt teen-tour. Vill man prova på att spela golf är det självklart gratis de 5 första gångerna – klubbor finns att låna!

Träningstider och annan info finns att läsa på Facebook – Norrmjöle GK ungdomarna.

Varmt välkomna till träningarna på Norrmjöle GK!

Har ni frågor går det bra att kontakta ungdomsansvarig Magdalena Hallin Grafström på tfn 076-136 95 00 eller på mail magdalena@hagra.se.

Kom ihåg att registrera er närvaro till tränaren i början av varje träningspass. All juniorträning genomförs i samarbete med RF/SISU varvid vi behöver juniorens fullständiga personnummer.

Sidansanvarig:
Senast ändrad:

Tack till våra sponsorer