Sommarpersonal till restaurangen

Norrmjöle Golfrestaurang söker Världens bästa personal till Världens bästa arbetsplats inför sommaren!

Vi driver från 2023 vår restaurang i egen regi och söker dig som tillsammans med oss vill skapa en härlig atmosfär i klubbhuset på Umeå Norrmjöle Golfklubb.

Toppen om du är erfaren men är du bara intresserad och vill lära dig så kan det också funka att arbeta i disk och servering. I köket behöver vi erfaren kock som kan arbeta självständigt. Anställningsgrad enligt överenskommelse beroende på dig som söker. Vi behöver personal från slutet av maj fram till slutet av september och våra öppettider är under säsong alla dagar mellan kl 8-20.00. Lön och villkor enligt kollektivavtal/överenskommelse.

Vill du veta mer och söka jobb? Kontakta Kjell Eriksson på telefon 072-5890762 alternativt skicka ett mail till restaurang@nmgk.se . Vi behandlar ansökningar löpande och söker personal från maj och fram till slutet av augusti/september.

Hör av er, vi lovar er många goda skratt i köket/restaurangen och härliga leenden och beröm från våra gäster!

Författare

Gillar du artikeln? Dela den gärna med dina vänner!

Facebook
Twitter
Email
Utskrift