“Tack för ett fantastiskt bemötande och allt beröm jag fick för vårt julbord!”
Kjell Eriksson
Restauratör

resturangen

Förberedelser inför säsongen 2024

Nu påbörjas planering och förberedelser inför säsongen 2024 och vi kommer att bjuda på många nyheter på menyn bl.a. belgiska våfflor med olika tillbehör.

Vi siktar på att öppna i maj om vädrets makter är med oss och då är ni alla  välkommen till Norrmjöle Golfrestaurang för att äta, dricka och njuta både av maten och den fantastiska miljön som vi har.

Från våra sociala flöden

Bli medlem i Umeås trevligaste golfanläggning!

Sommarpersonal till restaurangen

Norrmjöle Golfrestaurang söker Världens bästa personal till Världens bästa arbetsplats inför sommaren! Vi driver från 2023 vår restaurang i egen regi och söker dig som

Läs mer »

Aktivitetsdag 15/10

Nu på söndag den 15 oktober behöver vi er hjälp. Mellan klockan 12.00-16.00 hjälps vi åt att färdigställa det sista av korthålsbanan. Ta gärna med

Läs mer »

VÄLKOMNA TILL RESTAURANGEN

Drivs av Kjell Eriksson och Per Liljenberg

I vår fina restaurang serveras vällagad husmanskost. Det finns dagens lunch och en a la carte meny.

GOLF & TENNISSKOLA SAMT KNATTEGOLF

Med Ronny Norman

Precis som tidigare år kör vi den väldigt uppskattade Golf & Tennisskolan för 7-13 åringar, samt golfskola för knattar 5-7 år. Passa på att göra er anmälan innan det är fullt!

BÖRJA SPELA GOLF

Ta grönt kort hos oss

Anmäl dig redan idag till en grönt kort kurs hos oss. Det finns grupper som startar redan i början av maj. Efter avslutad kurs får du fritt spel på banan hela säsongen!

Tack till våra sponsorer