Nu söker vi ny krögare

Till säsongen 2023 söker vi ny krögare som med energi, kreativitet och erfarenhet ska fortsätta att utveckla restaurangens erbjudande till medlemmar, golfare, Norrmjöle-bor och övriga gäster under ett flertal år.

Umeå Norrmjöle Golfklubb ligger bara 2 mil från Umeå centrum och har ca 1200 medlemmar och i snitt 180 golfspelare per dag under mitten av maj till slutet av september. På anläggningen finns även 5 uthyrningsstugor och 15 ställplatser för husvagn/husbil och vi har många besökare under sommaren. Golfbanan ligger i anslutning till Norrmjöle havsbad och Norrmjöle Tennisklubb. Klubbens vision ”Tillsammans gör vi Umeå Norrmjöle Golfklubb till en plats för alla att trivas och utvecklas på!” grundar sig i den starka klubbkänsla och gemenskap vi jobbar för tillsammans med våra medlemmar.

Vårt klubbhus har en restaurang med 60-80 sittplatser inomhus med en altan för uteservering. Köket är utrustat för catering-verksamhet och köket ansvarar även för en kiosk med självservering under golfsäsong (15 maj – 30 september).

Skicka ert intresse eller ansökan till petra@nmgk.se så kontaktar vi dig.

Författare

Gillar du artikeln? Dela den gärna med dina vänner!

Facebook
Twitter
Email
Utskrift